Beveiligingssystemen

Wanneer beveiliging een kunst is!

Ajax Systems

Ajax Systems is een draadloos inbraakdetectiesysteem dat veiligheid, gebruiksgemak en design perfect combineert. Het ontwerp van zowel de componenten als de applicatie en software is daarom uitstekend! Het motto van Ajax Systems is dan ook “When Security is Art” is niet onredelijk. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en u kunt het systeem volledig begrijpen, configureren en bedienen via uw smartphone.

Snel en eenvoudig te installeren

Mooi en tijdloos design, geschikt voor elk interieur. Beheerd via smartphone. Dit zijn slechts enkele van de kenmerken die Ajax Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie maken.

Beheerd door de gebruiker en de toepassing van de installateur. Een draadloze maar zeer veilige verbinding tussen componenten, systemen, controlekamers en smartphones. Niveau 2 certificering (alle componenten). Mooi hoogglans wit of zwart design. Dit is het geheim van het succes dat Ajax Systems tot het snelst groeiende merk in de antidiefstal- en branddetectiemarkt heeft gemaakt.

Wat zeggen mijn klanten

Bedrijven die kiezen voor Peters IT